باربیکیو و کباب پز هر دو از تجهیزات آشپزخانه صنعتی محسوب می شوند. این دو وسیله برای کباب کردن انواع گوشت و سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرد. در کمتر رستورانی است که یکی از این دو را در آشپزخانه...
نظافت آشپزخانه برخلاف نظافت سایر بخش های رستوران و سالن غذا خوری، تنها شامل نظافت سطوح نیست، بلکه علاوه بر نظافت کف، دیوار و سقف، شامل تجهیزات آشپزخانه صنعتی نظیر فر، دیگ چلوپز، کباب پز و…...
پختن مواد غذایی سیخ کرده بر روی زغال داغ یا میلههای برقی را اصطلاحا باربیکیو یا کباب کردن سیخی مینامند. این کار به کمک دستگاه باربیکیو و یا در مدل سنتی کباب پز انجام می شود. مبه کمک باربیکیو...
مدیریت اصولی آشپزخانه صنعتی برای افزایش کارایی و عملکرد رستوران، مدیریت نقش مهم و به سزایی دارد و می تواند نقش راهبردی و کلیدی را در رستوران ایفا کند. مدیر رستوران می تواند با کنترل و شرح وظایف...
کباب کوبیده یکی از نعمات بزرگی که پروردگار به انسانها ارزانی داده است نعمت خوردن است ، خوردن غذاهای پاک و لذیذ جزوی از بهترین تفریحات هر انسانی می باشد که در طول زندگی خود تجربه می کند . خوردن...
غذای خوب یکی از نیازهای اولیه و اساسی هر انسان ، نیاز به غذای خوب و سالم می باشد . این غذای خوب می تواند فرد را از بسیاری از مشکلات و بیماری های روحی و جسمی محافظت نماید و انرژی فرد را برای یک زندگی...