5/5 - (2 امتیاز)

وبلاگ

پایدار پکینگ، راهکاری مطمئن، ساده و ارزان

5/5 - (2 امتیاز)
طرز تهیه خورش قیمه فرد اعلا !

غذای خوب

یکی از نیازهای اولیه و اساسی هر انسان ، نیاز به غذای خوب و سالم می باشد . این غذای خوب می تواند فرد را از بسیاری از مشکلات و بیماری های روحی و جسمی محافظت نماید و انرژی فرد را برای یک زندگی سالم در یک روز کاری تامین نماید . هر کشوری دارای عادات غذایی مختص خود می باشد و معمولا خوشمزه‌ترین غذاها، پرطرفدار‌ترین غذا‌ها هستند. دامپلینگ چینی غذای معروف کشور چین ،اسلوپی جوز غذای معروف کشور آمریکا، دونر کباب غذای معروف کشور ترکیه و خورش قیمه یکی از معروفترین غذاهای ایرانی که هم در بین ایرانی ها و هم در بین خارجی های جزو یکی از محبوبترین غذاها می باشد . با ما باشید تا با یاد گرفتن چند نکته مهم و کلیدی خورش قیمه لذیذی را تهیه و نوش جان کنید .

خورش یا خورشت

خورش، در فرهنگ‌ معین، به هر غذای نسبتاً آبداری گفته شده که با نان یا برنج خورده می شود و در شکل گفتاری زبان فارسی خورشت تلفظ می کنیم ، استفاده از آن غلط نمی باشد ولی درست آن است که با اسم صحیح آن خورش استفاده نماییم این نکته هم جالب می باشد که خورشت در اصل نام دهی است از دهستان حومه بخش اشنویه شهرستان ارومیه .

خورش یکی از غذاهای بسیار محبوب بین ایرانی ها می باشد و در آن از سبزیجات تازه و یا خشک شده استفاده می شود و در برخی از خورش ها نیز از حبوبات که ارزش غذایی بالا دارند نیز استفاده می شود .

خورش قیمه

خورش لپه یا همان خورش قیمه یکی از خورش های اصیل و بسیار لذیذ ایرانی می باشد که به دلیل تهیه راحت و آسان به یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی تبدیل شده است و در بسیاری از مهمانی ها و مجالس غذای اصلی می باشد . خورش قیمه با ذائقه های ایرانی ها بسیار هم خوانی دارد و به دلیل حبوبات دارای فیبر بسیار بالایی می باشد .

خورش لپه در هر شهر دارای اسم های متفاوتی می باشد ، مانند قیمه هویج ، قیمه لاپلویی ، قیمه آلو ، خوزش قیمه یزدی ، قیمه نثار ، قیمه بادمجان ، قیمه سیب زمینی و بسیار اسامی دیگر . نا گفته نماند که برای نذری در کشور عراق خورش قیمه بسیار رواج دارد ، که به نام قیمه علاچی و قیمه عراقی معروف است .

قیمه بادمجان
قیمه بادمجان

چند نکته برای خورش قیمه بی نظیر

در این بخش به یادآوری چند نکته برای طرز تهیه خورش قیمه مجلسی با طعمی عالی و بینظیر می کنیم .

پخت لپه

اول از همه باید لپه ها را با بیش از یک بند انگشت بالاتر لز سطح لپه به مدت یک شب خیسانده و اجاره بدهیم تا نفخ آن گرفته و به خوبی خیش بخورند . این یکی از مهمترین و کلیدیترین نکات برای پخت خورش قیمه لذیذ است . ناگفته نماند که استفاده کردن از لپه های خوش پخت نیز بسیار مهم می باشد

اضافه کردن پیاز

در مرحله دوم پیازهای تازه که به صورت نگینی خرد شده را به ماهی تابه ایی که روغن کافی می باشد اضافه و با حرارت ملایم به تفت آن می پردازیم . در مرحله سوم گوشت های شسته شده را بصورت قیمه ای خرد و به پیازهای تفت داده شده که به رنگ طلایی درآمده اضافه میکنیم . در این مرحله از ادویه هایی مانند فلفل سیاه، و زردچوبه استفاده و مواد را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم .

ادویه ها را اضافه کنید

پس از اینکه پیازها به خوبی سبک و شیشه ای شدند، گوشت را می شوییم و به صورت قیمه ای خرد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مقدار فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. بعد از تفت دادن آنها مقداری رب گوجه فرنگی به ظرف اضافه میکنیم ، اضافه کردن رب طعم بسیار خوبی به خورش می دهد . به تناسب خورش آب اضافه کینیم و اجازه می دهیم مواد درون قابلمه به مدت یک ساعت با شعله بسیار ملایم بپزد . در این مدت لپه ها را چنیدن مرتبه با آب سرد شسته و آبکشی می کنیم ، و در ماهی تابه دیگر به همراه یک قاشق غذاخوری روغن به مدت دو سه دقیقه تفت می دهیم . و بعد از آن دو پیمانه آب جوش اضافه می کینم و اجازه می دهیم تا لپه ها آرام به مدت 50 دقیقه پخته شوند . نکته بسیار مهم اضافه کردن لیمو عمانی می باشد ، باید حتمن لیمو عمانی ها را سوراخ و تخمه های آن را خارج کنیم ، چرا که سبب تلخی خورش می شود . پس از پخت لپه ها و آبکشی آنها ، به قابلمه گوشت اضافه و اجازه می دهیم با دمای ملایم خورش جا بی افتد ، بعد از حدود 30 دقیقه لیمو عمانی ها و نمک و پودر دارچین را اضافه میکنیم . حالا براساس خورش خود که خورش قیمه با سیب زمینی و یا خورش قیمه بادمجان است به طبخ سیب زمینی و با بادمجان بپردازیم .

استفاده از تجهیزات آشپزخانه کارامد

یکی از دلایل بسیار مهم که بعضی از خورش قیمه ها در رستوران ها بسیار خوشمزه و لذیذ می شود، استفاده از تجهیزات خوب و استاندارد است. استفاده از دیگ خورش پز صنعتی به دلیل مکانیزم انتقال حرارت در کف ظرف، حرارت را یکنواخت به سراسر دیگ منتقل می کند.

این وسیله از حرارت کمتری برای پخت استفاده می کند که باعث حفظ ارزش مواد غذایی شده و سبب افزایش راندمان و سرعت کاری می شود . درب دیگ کاملا عایق است و از هدر رفت بخار جلوگیری می کند. دیگ خورشت پز صنعتی فواید دیگری نیز دارد، کاهش مصرف گاز ، طبخ کاملا اتوماتیک و بهداشتی غذا ، عدم نیاز به روغن زیاد از مهم ترین آن ها محسوب می شود. حفظ ارزش غذایی با کمک این محصول طعم لذیذ خورش قیمه را ارایه می دهد که سبب هرچه بهتر شدن آشپزخانه و رستوران ما می شود.

تعمیرات این دیگ بسیار ساده و ارزان و جزو تجهیزات ضروری آشپزخانه صنعتی است. شما می توانید برای تعمیر تجهیزات آشپزخانه صنعتی نظیر انواع کباب پز چدنی ، دیگ پلوپز صنعتی، چرخ گوشت رستورانی و … با شماره واحد تعمیرات پایدار پکینگ تماس حاصل فرمایید. تعمیر کاران باتجربه ما با حضور در محل رستوران و آشپزخانه و برآورد ایرادها و تعیین میزان هزینه، بهترین خدمات را به شما ارائه خواهند داد.

5/5 - (2 امتیاز)