5 / 5 ( 3 امتیاز )

دیگ پلوپز صنعتی

پایدار پکینگ، راهکاری مطمئن، ساده و ارزان

دیگ پلوپز صنعتی

دیگ پلوپز یا چلو پز یکی از ملزومات پر استفاده در آشپزخانه صنعتی به شمار می آید. این دیگ جایگزین قابلمه های بزرگ آلومینیومی که روی شعله قرار میگرفتند شده است. سرعت بالا در طبخ، نگه داری دما و امکان پخت ده ها پرس در هر بار از ویژگی های دیگ برنج پز محسوب می شود.

معمولا این نوع دیگ ها از ظرفیت 100 تا 400 لیتر قابل سفارش هستند. عملکرد این وسیله سبب می شود برنج بدون یک قطره روغن به کمک بخار آب طبخ شود. برنج پخته شده در این دستگاه بسیار نرم، مغز پخت و تازه است.

مزایای استفاده از دیگ پلوپز صنعتی

آتش خانه نصب شده در دیگ سبب افزایش کارایی و جلوگیری از خام پزی پلو می شود. آتش خانه با فاصله ای معین نسبت به اجاق گار قرار می گیرد تا نه دچار سوختگی برنج شویم و نه برنج خام طبخ شود. منواکسید کربن نیز از بخش اگزوز تعبیه شده خارج می گردد. نحوه ساخت آتش خانه از اهمیت بسیاری برخوردار است چرا که این بخش متحمل بیشترین استهلاک خواهد بود.

مشخصات دیگ پلوپز صنعتی

  • ظرفیت دیگ با توجه به درخواست قابل تغییر است
  • بدنه دیگ از استیل ساخته شده است
  • درب دیگ از استیل 304 است که به کمک درزگیر های سیلیکونی دیگ را عایق می کند
  • جنس دیگه تماما از استیل 304 و متناسب با مواد غذایی با ضخامت 3 میلی متر است
  • بدنه بیرونی دیگ ضد خش است
  • شیر تخلیه 4 اینچی استیل برای سهولت در تخلیه آب
  • استفاده از اتصالات و شیر ترموکوپل پیلوت دار استاندارد
  • دارای برنر و مشعل گازی قدرتمند
  • دارای سوپاپ اطمینان
  • قابلیت اتصال به گاز شهری و گاز کپسول مایع